PVC vloeren

Bezoek showroom
pvc condor wonen

PVC vloeren Limburg

Bent u op zoek naar een vloer, die duurzaam, stijlvol en veelzijdig is? Dan zijn PVC vloeren de oplossing voor u. Met hun moderne uitstraling, robuuste eigenschappen en gemakkelijk onderhoud zijn PVC-vloeren de favoriet geworden van vele huiseigenaren en bedrijven. Uw PVC vloeren in Limburg koopt u bij Condor Wonen. Bij Condor Wonen begrijpen we dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Of u nu op zoek bent naar een PVC vloer voor uw woning, kantoor of commerciële ruimte, ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden naar de perfecte oplossing. In onze showroom te Kerkrade bieden we een breed scala aan PVC vloeren, zodat u gegarandeerd iets vindt dat past bij uw smaak, budget en levensstijl. Zien we u snel?
pvc condor wonen

Voordelen PVC vloeren in Limburg

PVC vloeren worden steeds populairder en hebben dan ook vele positieve eigenschappen. Ze zijn waterbestendig, geluidsdempend, nemen de temperatuur van de ruimte aan, waardoor ze snel warm aanvoelen, zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk hebben natuurlijk ogende patronen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is hierbij wel belangrijk dat u een goede kwaliteit kiest. De kwaliteit van PVC kan namelijk nog weleens verschillen. Bij Condor Wonen werken we met merken die voldoen aan diverse strenge Europese normeringen op het gebied van weekmakers. Dit is voor zowel milieu als ook voor de kwaliteit van het binnenklimaat belangrijk. Ook zijn de vloeren waar wij mee werken kleurvast. Belangrijk is dat er een juiste toplaag toegepast is. Dit kan per situatie verschillend zijn.
Bij Condor adviseren wij u persoonlijk welk merk het beste bij u past. Merken die wij onder andere voeren zijn: Ambiant, M-flor, Therdex, Forbo en Tarkett. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in beton- en houtlook. PVC kan op verschillende manieren worden gelegd o.a. in; stroken, Hongaarse punt, Weense punt, visgraat motief of tegels.

De populairste PVC-vloer in Limburg

De meest toegepaste PVC-vloer in Limburg is de zogenaamde dry-back PVC. Deze PVC heeft over het algemeen een dikte tussen 2 en 3 mm en kan alleen door een ervaren vakman aangebracht worden. Alvorens de PVC aangebracht wordt, wordt de stabiele ondergrond voorzien van een egaliserende laag. Dit kan door middel van egaline of door middel van een egaliserende plaat gebeuren. Vervolgens wordt de vloer op de egale ondergrond verlijmd. Let op; een egale ondergrond betekent niet dat de vloer volledig vlak of waterpas is. Wij egaliseren altijd vloervolgend. Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren over de voorwaarden die er nodig zijn om een dry-back PVC aan te kunnen brengen.
pvc

Dry-back PVC.

Het meest toegepast is de zogenaamde dry-back PVC. Deze PVC heeft over het algemeen een dikte tussen 2 en 3 mm en kan alleen door een ervaren vakman aangebracht worden. Alvorens de PVC aangebracht wordt, wordt de stabiele ondergrond voorzien van een egaliserende laag. Dit kan door middel van egaline of door middel van een egaliserende plaat gebeuren. Vervolgens wordt de vloer op de egale ondergrond verlijmd. Let op; een egale ondergrond betekent niet dat de vloer volledig vlak of waterpas is. Wij egaliseren altijd vloervolgend. Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren over de voorwaarden die er nodig zijn om een dry-back PVC aan te kunnen brengen.
Geluiddempend
Onderhoudsvriendelijk

Klik of Loose-lay PVC-vloeren

Is de ondergrond niet geschikt om op te verlijmen of wenst u zelf met PVC aan de slag te gaan, dan is klik-pvc een zeer geschikt materiaal. Van groot belang is dat u vooraf goed navraagt of uw situatie en ondervloer geschikt is om hier klik-pvc op te leggen. Laat u goed voorlichten over de voor- en nadelen.
Beschikt u reeds over een vlakke en stabiele ondergrond dan is de loose-lay PVC wellicht een optie. Dit is een PVC die zonder klik-verbinding in een fixeerlijm gelegd kan worden. Er zijn ook zogenaamde drooglijmsystemen die toegepast kunnen worden om PVC te plaatsen. Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden adviseren we u om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar onze professionele medewerkers u graag van een persoonlijk advies zullen voorzien.
Geluiddempend
Onderhoudsvriendelijk

Ons portfolio.

Betonlook.

Horeca gelegenheid mogen voorzien van fraaie Betonlook PVC tegelvloer.

Vloerbekleding.

Hotel gangen en trappen voorzien van vloerbedekking met een fraai patroon.

Raambekleding & PVC vloer.

Restaurant voorzien van electrische (accu) rolgordijnen, gordijnen en een houtlook pvc vloer.

Marmoleumvloer.

Strakke marmoleum vloer in slaapkamer gelegd. Dit creëert een luxe, rustige uitstraling.

Pvc Hongaarse punt.

Ontvangstruimte voorzien van fraaie pvc vloer in een Hongaarse punt motief.

Raam & vloerbekleding kantoor.

Kantoorruimte voorzien van vloerbekleding en inbetween wave gordijnen.

Raambekleding.

Verduisterde gordijnen bij een particuliere klant mogen hangen. De gordijnen dragen bij aan een prettige en sfeervolle slaapkamer.

Vloerbekleding.

Aanbrengen van tapijttegels in gangen van hotel. De combinatie van diverse soorten tegels zorgen voor een luxe uitstraling.

Het leggen van PVC vloeren in Limburg

Hoe gaat nu het leggen van een PVC vloer in Limburg te werk? Ter voorbereiding wordt de vloer geschuurd, oneffenheden verwijderd en schoon gemaakt. Vervolgens brengen wij een primer aan en wordt de vloer geëgaliseerd om een vlakke ondergrond te creëren. Dit betekent niet dat de vloer waterpas is na het egaliseren, wij egaliseren altijd vloervolgend. Als de egaline droog is wordt de vloer opnieuw licht geschuurd voor een goede hechting van de lijm en vervolgens kunnen de stroken of tegels worden gelegd. De vloer is direct beloopbaar, maar wacht tenminste 24-48 uur voordat u meubels gaat plaatsen.
pvc

Bij Condor Wonen koopt u PVC vloeren in Limburg

Condor Wonen heeft een 150m² grote showroom achter het Roda Stadion in Kerkrade. Hier verkopen wij naast PVC vloeren ook vele andere vloersoorten. Klik op de link om een kijkje te nemen in de rest van ons assortiment. Naast vloeren verkopen we ook kwalitatieve raambekleding en sfeervolle wandbekleding. Klik op linkjes om uw raambekleding en wandbekleding vandaag nog uit te zoeken.

Bezoek showroom

Reviews.

Gordijnen gekocht, vakkundig stoffen en kleuren advies gekregen, netjes komen monteren. Super tevreden met resultaat.
Wij zijn zeer tevreden over Condor vloeren. De vloer is super mooi. Zeer kundige mensen hebben de vloer gelegd. P. V. C. Visgraat. Dat is vakmanschap eerste klas. En ook nog een mooi kado van Condor. Wat we zeer waarderen. Kortom tevreden klanten. Chapeau.
Vandaag weer ondervonden dat Condor niet alleen vakkundig is in het leggen van PVC laminaat, maar ook een super service levert m.b.t. nazorg (en dat 3,5 jaar na het leggen ervan)!!!Bedankt allemaal voor jullie snelle hulp....echt TOP!
Top service! Ik kan het niet anders formuleren. Zeer behulpzaam en professionele afhandeling.
Showroom artikelen vernieuwd. Nieuwe gordijnen. Leuk om te kijken en uitzoeken.
Zeer tevreden over onze gekochte top/down Sunway plissés. Goed geadviseerd in de winkel, duidelijke communicatie en montage is erg netjes gedaan.
Erg aardige en behulpzame mensen. Leveren goed werk. Al twee keer bij Condor een vloer besteld.
Mooie Kerkraadse onderneming met hart voor de zaak, de klant ên de stad !!!
Verduisterings gordijnen gekocht en laten plaatsen .MaatwerkEigenaar zelf komen opmeten , installatie goed verlopen .Gordijnen zijn in de realiteit mooier dan op de staal das mooi meegenomen 👍🏼😀.Mvg Ron Jansen
Uitstekende service mogen ontvangen!
Het team van Condor Wonen BV werkt vriendelijk en efficiënt en doet wat ze zegt. Zeer punctueel. Na de uitvoering gebeurde er in onze prive-sfeer een -voor ons- klein drama. Toen toonde Condor Vloeren een zeer menselijk gezicht, welk men in deze tegenwoordige, zakelijke tijd niet meer snel zal tegen komen. Klasse.
Gedurende 10 weken heb ik stage mogen lopen bij Condor Wonen. Ik heb hier met plezier stage gelopen en heb enorm veel nieuwe dingen geleerd. Ze vertrouwen op je kwaliteiten en geven je ook vrijheid om deze te laten zien. Het team van Condor Wonen helpt je goed bij vragen, of als je een keer ergens tegenaan loopt.Als je graag bij een bedrijf stage wilt lopen waar je veel kunt leren, in een prettige werkomgeving en met succes je stage wilt afronden, dan zal ik Condor Wonen zeker aanbevelen!
Super blij met de nieuwe gordijnen en het vouw gordijn. Professioneel gemonteerd en opgehangen 👍
Ondanks dat ze op voorhand al wisten dat ze me niet konden helpen met mijn situatie zijn ze toch langs geweest om expert advies te geven plus een doorverwijzing naar een bedrijf wat me wel kan helpen. Zeer behulpzaam en netjes.
We kwamen nog een kadobon tegen die eigenlijk al verlopen was door de coronatoestand , we mochten hem nog inleveren. Zo blij met de meubeltjes die we ervoor uitgezocht hebben .
Zeer professioneel bedrijf. We hebben een prachtige eiken visgraatvloer bij hen gekocht en jaren geleden ook hele mooie gordijnen. Hun kennis, kunde en service is perfect. Ze doen wat ze beloven en leveren goede kwaliteit, op tijd! Ik beveel hen van harte aan.
Op zoek naar een hordeur voor dubbele tuindeur en inzethorren voor de slaapkamers. Dubbel ingemeten om zeker te weten dat het goede werd besteld. Niets is ze teveel. De monteur was vervolgens zeer snel, heeft netjes gewerkt en alles is supermooi afgewerkt.
Goede service, professionele montage van onze horren. Netjes ingemeten waardoor de monteur ook probleemloos en snel kon monteren. Nette en kundige monteur.
Zeer goede en snelle service! Goed geholpen ervaren medewerkers, Waarvoor dank! We blijven graag bij jullie komen.
Deze mooie schutters laten plaatsen !
Geweldige service!! Zeer tevreden!
Condor wonen heeft ons professioneel en goed geholpen om onze vloer weer in oude staat te herstellen, zelfs terwijl deze vloer niet door Condor gelegd was. Echt top service zoals je van een kwaliteitsbedrijf mag verwachten.Bedankt!
Niet verder zoeken. Ze doen wat ze beloven.
We waren opzoek naar een houten visgraat vloer maar nadat we de voordelen hoorden en zagen van de PVC vloeren van Condor wonen hebben we hiervoor gekozen en wat een resultaat, net echt en makkelijk in onderhoud. Aanrader !
Top service in deze gekke tijd de gordijnen bij mijn ouders zijn prachtig en maken het plaatje compleet!gr. Judith Kleintjens-Wetenkamp
Deze prachtige look like beton-tegel is van pvc tegels 100cm bij 100cmEcht super in onderhoudWe hebben een hond en mijn angst was dat ik er haren te goed op zou zienWe mochten een tegel mee naar huis nemen en deze eens op verschillende plekken neerleggenDe vloer is STERK-MOOI/ONDERHOUDSVRIENDELIJKService van CONDOR -WONEN =optimaalDank hiervoor
Uitstekende en snelle service van Condor wonen! Prachtig rolgordijn besteld, vooraf werden aan huis de juiste maten opgenomen en achteraf werd het rolgordijn gemonteerd. Zeer professioneel en vriendelijk personeel!
Super goed geholpen door Angelique! Zeer klantvriendelijk & deskundig. Advies op maat, een aanrader!
Goede snelle service, vakkundig gelegd en zeer tevreden met het resultaat.
Goed advies, goede service en super team. Ben zeer tevreden!
Bedankt voor de super service!
Prachtige raambekleding! Vakmanschap en kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Super mooie pvc vloer laten leggen door het team van Condor wonen
Prima prijs/kwaliteitsgarantieOnze nieuwe PVC vloer ziet er mooi en strak uit!Er is een geweldig team bezig geweest met veel inzet en ervaring!
Super tevreden over Angelique, Davy en de rest van het team.Wij hebben een pvc vloer laten leggen en ondanks de houten verdiepingsvloer is het super strak geworden.Bedankt voor alles !
Ontzettend mooie PVC vloer gelegd door Condor. Erg tevreden!!
heel vriendelijke Eigenaresse,Ze heeft verstand van zaken en heeft ons uitstekend geholpen met het uitkiezen voor de juiste vloer voor ons kantoor.
We hebben een vloer laten leggen door Condor Wonen. Het hele team van verkoop, advisering, het daadwerkelijk leggen van de vloer tot en met facturatie was een vlekkeloos, goedlopend en snel proces. Door het hele team wordt hoogwaardige kwaliteit afgeleverd. Dank voor deze zeer aangename samenwerking.
zeer tevreden en goede service zeer goed geholpen tot in de puntjes geregeld van inmeten tot op hangen van houten jaloezie bij ons thuis .vakmanschap 👍👍 👍👍
Bij de zoektocht naar een nieuwe vloer zijn wij uitstekend geholpen door Condor Wonen. Goed advies, goede prijs en een uitstekende service. Het leggen van de vloer is professioneel gedaan. Bij het inruimen van de woonkamer hebben wij de nieuwe PVC vloer beschadigd. Maar dat was voor Condor Wonen geen probleem. Dezelfde medewerker die de vloer heeft gelegd is de beschadiging komen herstellen en de vloer is als nieuw.Condor Wonen bedankt voor alles. We zijn enorm blij met de nieuwe PVC vloer.
Voor ons nieuwe kantoorpand in Roermond heeft Angelique en haar team een mooie visgraat pvc vloer gelegd en dat is echt vakmanschap geworden. De vloer is van hoge kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. We zijn zodoende zeer tevreden en kunnen Condor alleen maar aanbevelen.
Wij hebben door Condor een PVC vloer laten leggen. We werden in de zaak in Kerkrade zeer vriendelijk te woord gestaan en zeer goed geïnformeerd over de diverse producten.Vloer is geheel volgens afspraak geleverd en prachtig gelegd door zeer kundige medewerkers die ook in het werk blijven meedenken. Condor is een echte aanrader!
Een dikke twee jaar geleden kwamen wij bij Condor terecht voor onze raam- en trapbekleding. Super geholpen bij de grote keuze aan mogelijkheden en (kwaliteits)materialen. Afspraken worden nagekomen. En niet geheel onbelangrijk; prettige en kundige vakmensen die alles komen opmeten, leggen en ophangen.Daarnaast een prima service als je achteraf nog vragen hebt. Een aanrader dus!
Aanrader! Gevarieerd en uitgebreid aanbod. Goede service, informatie en betrokkenheid.
Condor heeft een fantastische beton design vloer bij ons aangelegd met stoere plint. Bedankt voor jullie goede service en vakmanschap!
Condor vloeren in Kerkrade is een zeer prettig bedrijf. Mooi en overzichtelijk ingerichte showroom waar je hartelijk wordt ontvangen en waar al je vragen vervolgens snel en goed worden beantwoord.Geen moeite is te veel.Ook de mensen die vervolgens de voorbereidingen komen treffen en de vloer leggen. Vol lof hoor.Wij zijn super blij met Angelique en haar team!!!
Bedankt voor de service en de snel afhandeling.
Zowel vloeren als raambekleding zijn naar volle tevredenheid. Professioneel en klantgericht!
Goed advies, deskundige uitvoering, mooie PVC vloer gelegd.
Prachtige vloer gelegt in ons restaurant! Afwerkingen zijn top! Ik beveel iedereen Condor wonen aan! Tot snel!
Een goed bedrijf herken je niet alleen aan een goed eindproduct, maar ook aan hoe problemen worden opgelost. En dat hebben jullie zeker gedaan. Hartelijk dank voor de goede service en het prachtige eindresultaat.
Wij hebben door Condor een PVC vloer laten leggen, dit in een houtlook in visgraat. We werden in de zaak in Kerkrade zeer vriendelijk benadert en zeer goed geïnformeerd over het product. Tevens werd met ons meegedacht betreffende mogelijkheden binnen onze ruimteEen staal mee naar huis nemen was ook geen probleem, zo konden we het rustig thuis bekijken.Vloer werd volgens afspraak geleverd, en prachtig gelegd door een zeer vakkundige stoffeerder.Een enkel puntje van kritiek was de planning, deze was te krap ingepland, waardoor het 2 dagen langer duurde dan gedacht, maar desalniettemin ligt de vloer en prachtig in, er is vakmanschap afgeleverd. Al om al is Condor een echte aanrader 👍🏼
Voor ons een echte aanrader! Klantvriendelijk, groot assortiment, meedenken en adviseren en niet praten in problemen of kleine lettertjes maar in oplossingen.
Goed advies, betrouwbaar en betrokken, van oriëntatie tot levering en montage. Zeer tevreden.
We zijn super tevreden met de goede service, snelle levering en het vriendelijke personeel. Als je op zoek bent naar prachtige gordijnen dan is dit the place to be!!!
Wij zijn heel tevreden met onze prachtige vloer,echt vakwerk en super vriendelijk personeel.Zoek je een mooie vloer dan moet je bij Condor vloeren zijn.!!!
Ik ben naar een LIFESTYLE & WOONEVENT bij Condor Vloeren BV een kijkje gaan nemen.Was meteen verast van diversiteit, aanbod en informatie met suggesties en tips. Aanrader.
js_loader