Linoleum vloeren

Bezoek showroom
Linoleum vloeren

Linoleum vloeren Limburg

Linoleum is een natuurproduct dat veel mensen zullen kennen van ‘bij de dokter’, ‘op de basisschool’, of ‘op het werk’. Toch is een linoleumvloer steeds populairder om ook thuis toe te passen. Dit komt doordat er ook steeds meer kleuren en dessins verkrijgbaar zijn. Het meest gebruikte merk waar wij mee werken is het merk ‘marmoleum’ van Forbo. Linoleum marmoleum is tegenwoordig niet meer alleen maar verkrijgbaar in de vele traditionele kleuren, maar ook in betonlook, houtlook, lineair of als effen kleur. Hierdoor is het mogelijk om een heel modern, rustig en strak uiterlijk te creëren. Linoleum is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Het is biologisch afbreekbaar en kan worden gerecycled. Daarnaast is het een hygiënisch materiaal dat bacteriën en vuil afstoot en daardoor een geschikte vloer is voor mensen met allergieën. Het is eenvoudig schoon te maken en voelt heel comfortabel onder de voeten.
Linoleum vloeren
Linoleum vloeren

Vorm mogelijkheden met linoleum.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om linoleum marmoleum in andere vormen te leggen. U kunt er voor kiezen om ze in een planken vorm, tegelvorm of in een pastille vorm te laten leggen, zo is er voor elk gewenst uiterlijk een passende vorm. Over het algemeen is linoleum marmoleum een product dat vanaf de rol geleverd wordt. Zo kan de rol worden uitgerold en op maat worden gesneden. Het is een product dat 200 cm breed is. Linoleum wordt afgelast waardoor er een waterdichte vloer ontstaat, want anders is de vloer niet waterdicht.

Het creëren van een goede basis

De meeste marmoleum die toegepast wordt, heeft een dikte van 2,5 mm. Dit betekent dat het alleen aangebracht kan worden op een egale vloer. Wij adviseren dan ook marmoleum door een ervaren vakman te laten aanbrengen. Het is belangrijk om een goede basis te creëren. Dit kan door de ondervloer te egaliseren middels egaline of een egaliserende plaat. Let op: een egale ondergrond, betekent niet dat de vloer volledig vlak of waterpas is, wij egaliseren altijd vloervolgend. Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren over de voorwaarden die er nodig zijn om een linoleumvloer aan te kunnen brengen.

Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden, adviseren we u om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar onze professionele medewerkers u graag van een persoonlijk advies zullen voorzien. U kunt ook contact met ons op nemen of vul ons contactformulier in. Naast linoleum vloeren hebben wij ook andere vloeren in ons assortiment zoals vinyl vloeren of PVC vloeren.
Hygiënisch
Slijtvast en waterdicht
Linoleum vloeren
Linoleum vloeren

Ons portfolio.

Betonlook.

Horeca gelegenheid mogen voorzien van fraaie Betonlook PVC tegelvloer.

Vloerbekleding.

Hotel gangen en trappen voorzien van vloerbedekking met een fraai patroon.

Raambekleding & PVC vloer.

Restaurant voorzien van electrische (accu) rolgordijnen, gordijnen en een houtlook pvc vloer.

Marmoleumvloer.

Strakke marmoleum vloer in slaapkamer gelegd. Dit creëert een luxe, rustige uitstraling.

Visgraatvloer

Pvc Hongaarse punt.

Ontvangstruimte voorzien van fraaie pvc vloer in een Hongaarse punt motief.

tafel met stoelen

Raam & vloerbekleding kantoor.

Kantoorruimte voorzien van vloerbekleding en inbetween wave gordijnen.

raambekleding slaapkamer

Raambekleding.

Verduisterde gordijnen bij een particuliere klant mogen hangen. De gordijnen dragen bij aan een prettige en sfeervolle slaapkamer.

vloerbekleding

Vloerbekleding.

Aanbrengen van tapijttegels in gangen van hotel. De combinatie van diverse soorten tegels zorgen voor een luxe uitstraling.

Het leggen van een linoleumvloer

Het leggen van een linoleumvloer gaat als volgt in zijn werk. Ter voorbereiding wordt de vloer eerst geschuurd, oneffenheden worden verwijderd en de vloer wordt vervolgens schoongemaakt. Wij brengen een primer aan waardoor de vloer wordt geëgaliseerd zodat er een vlakke ondergrond wordt gecreëerd (dit betekent niet dat de vloer waterpas is na het egaliseren, wij egaliseren altijd vloervolgend). Als de egaline droog is wordt de vloer opnieuw licht geschuurd voor een goede hechting van de lijm. Vervolgens kunnen de linoleum banen worden uitgerold en op maat gesneden worden. De vloer wordt gewalst om ervoor te zorgen dat het materiaal goed in de lijm wordt gedrukt. Na dit proces is de vloer direct beloopbaar, maar wij raden u aan om tenminste 24 tot 48 uur te wachten met het plaatsen van meubels op de vloer. Zo krijgt u het beste resultaat van uw linoleumvloer.
Linoleum vloeren

Reviews.

Uitstekend
4.7
Team Condor wonen geeft goed advies en zorgt voor een goede uitvoering van de gekozen vloeren. De berekening van de snijverliezen is mij nooit helder geworden, maar ik ben er wel mee akkoord gegaan. Tip spreek dit van te voren goed af dat voorkomt irritatie. Maar het eindresultaat is mooi. Dankjewel Team Condor wonen!
Zeer tevreden over de door Condor Wonen geleverde duettes.Nadat een handgreepje was losgeraakt is er gratis een nieuwe nageleverd.
top zaak, met ruime keuze en vooral "zeer" vakkundig personeel zowel in het advies als in de uitvoering van werkzaamheden.super vriendelijke mensen en vooral "een aanrader"kortom, Wij zijn super tevreden over Condor-wonen met al zijn/haar personeel.
Keer op keer worden we verrast door de snelle, klantvriendelijke en goede service. Een keer een gewaarde klant blijft bij Condor-wonen een gewaarde klant!
Goed advies ook bij tegenwind correcte uitvoering.Hartelijk dank voor uitstekende inzet .
Wij hebben onlangs screens bij Condor Wonen gekocht. Wij zochten een oplossing voor een tochtprobleem. Men heeft goed meegedacht en alle tijd en moeite genomen om ons te helpen. Het hele traject is uiterst correct verlopen, van eerste mailcontact, bezoek aan de zaak, montage, facturering, tot aan hun telefoontje achteraf om te vragen of alles naar wens is. En dan wordt ons tevreden gevoel nog onderstreept door een leuk bedankje met verrassing per post...waar maak je dit nog mee! Dit is Service met een hoofdletter! Chapeau!
Na onze prachtige pvc vloer in de woonkamer, nu ook onze trap laten bekleden door Condor wonen. Zeer vriendelijk te woord gestaan, ruime keuze, goed advies gekregen, snelle service en een prachtig resultaat. Zeker de moeite waard wanneer u voor goed en duurzaam gaat!!
Goede service. Als er iets fout gaat, heel goed oplossen. Ook een kwaliteit. Trap en overloop zien er weer goed uit
Condor heeft mij volledig ontzorgt bij de inrichting van het zorgappartement van mijn ouders ondanks krappe deadlines en vakantieperiode. Vloeren, vitrage en horren.
Onlangs hebben we bij Condor Wonen een op maat gemaakte hordeur aangeschaft voor onze schuifpui. De hordeur past perfect en houdt de insecten goed buiten.Net zoals bij onze eerdere aankopen (jaloezieën en gordijnen), zijn we onder de indruk van de goede service die we hebben ontvangen. Het personeel van Condor is vriendelijk, behulpzaam en het zijn echte vakmensen.We zijn blij met onze aankoop en zullen zeker in de toekomst weer terug komen!
Wij hebben bij condor gordijnen& top down Buttom up op maat laten makenEr was iets fout gegaan en ze hebben dit super opgelostTevens ook op afstand te bedienen via hub apparaatje hierbij goed geholpen tot tevredenheid aan toe van onze kant uitWat een service en top kwaliteitGraag tot een volgende xIedereen aan te raden
We zijn heel tevreden met onze gordijnen en luxaflex. Service is top. Goede kwaliteit Heel klant vriendelijk een echte aanrader.
Gordijnen gekocht, vakkundig stoffen en kleuren advies gekregen, netjes komen monteren. Super tevreden met resultaat.
Wij zijn zeer tevreden over Condor vloeren. De vloer is super mooi. Zeer kundige mensen hebben de vloer gelegd. P. V. C. Visgraat. Dat is vakmanschap eerste klas. En ook nog een mooi kado van Condor. Wat we zeer waarderen. Kortom tevreden klanten. Chapeau.
Vandaag weer ondervonden dat Condor niet alleen vakkundig is in het leggen van PVC laminaat, maar ook een super service levert m.b.t. nazorg (en dat 3,5 jaar na het leggen ervan)!!!Bedankt allemaal voor jullie snelle hulp....echt TOP!
Top service! Ik kan het niet anders formuleren. Zeer behulpzaam en professionele afhandeling.
Showroom artikelen vernieuwd. Nieuwe gordijnen. Leuk om te kijken en uitzoeken.
Zeer tevreden over onze gekochte top/down Sunway plissés. Goed geadviseerd in de winkel, duidelijke communicatie en montage is erg netjes gedaan.
Erg aardige en behulpzame mensen. Leveren goed werk. Al twee keer bij Condor een vloer besteld.
Mooie Kerkraadse onderneming met hart voor de zaak, de klant ên de stad !!!
Verduisterings gordijnen gekocht en laten plaatsen .MaatwerkEigenaar zelf komen opmeten , installatie goed verlopen .Gordijnen zijn in de realiteit mooier dan op de staal das mooi meegenomen 👍🏼😀.Mvg Ron Jansen
Uitstekende service mogen ontvangen!
Het team van Condor Wonen BV werkt vriendelijk en efficiënt en doet wat ze zegt. Zeer punctueel. Na de uitvoering gebeurde er in onze prive-sfeer een -voor ons- klein drama. Toen toonde Condor Vloeren een zeer menselijk gezicht, welk men in deze tegenwoordige, zakelijke tijd niet meer snel zal tegen komen. Klasse.
Gedurende 10 weken heb ik stage mogen lopen bij Condor Wonen. Ik heb hier met plezier stage gelopen en heb enorm veel nieuwe dingen geleerd. Ze vertrouwen op je kwaliteiten en geven je ook vrijheid om deze te laten zien. Het team van Condor Wonen helpt je goed bij vragen, of als je een keer ergens tegenaan loopt.Als je graag bij een bedrijf stage wilt lopen waar je veel kunt leren, in een prettige werkomgeving en met succes je stage wilt afronden, dan zal ik Condor Wonen zeker aanbevelen!
Super blij met de nieuwe gordijnen en het vouw gordijn. Professioneel gemonteerd en opgehangen 👍
Ondanks dat ze op voorhand al wisten dat ze me niet konden helpen met mijn situatie zijn ze toch langs geweest om expert advies te geven plus een doorverwijzing naar een bedrijf wat me wel kan helpen. Zeer behulpzaam en netjes.
We kwamen nog een kadobon tegen die eigenlijk al verlopen was door de coronatoestand , we mochten hem nog inleveren. Zo blij met de meubeltjes die we ervoor uitgezocht hebben .
Zeer professioneel bedrijf. We hebben een prachtige eiken visgraatvloer bij hen gekocht en jaren geleden ook hele mooie gordijnen. Hun kennis, kunde en service is perfect. Ze doen wat ze beloven en leveren goede kwaliteit, op tijd! Ik beveel hen van harte aan.
Op zoek naar een hordeur voor dubbele tuindeur en inzethorren voor de slaapkamers. Dubbel ingemeten om zeker te weten dat het goede werd besteld. Niets is ze teveel. De monteur was vervolgens zeer snel, heeft netjes gewerkt en alles is supermooi afgewerkt.
Goede service, professionele montage van onze horren. Netjes ingemeten waardoor de monteur ook probleemloos en snel kon monteren. Nette en kundige monteur.
Zeer goede en snelle service! Goed geholpen ervaren medewerkers, Waarvoor dank! We blijven graag bij jullie komen.
Deze mooie schutters laten plaatsen !
Geweldige service!! Zeer tevreden!
Condor wonen heeft ons professioneel en goed geholpen om onze vloer weer in oude staat te herstellen, zelfs terwijl deze vloer niet door Condor gelegd was. Echt top service zoals je van een kwaliteitsbedrijf mag verwachten.Bedankt!
Niet verder zoeken. Ze doen wat ze beloven.
We waren opzoek naar een houten visgraat vloer maar nadat we de voordelen hoorden en zagen van de PVC vloeren van Condor wonen hebben we hiervoor gekozen en wat een resultaat, net echt en makkelijk in onderhoud. Aanrader !
Top service in deze gekke tijd de gordijnen bij mijn ouders zijn prachtig en maken het plaatje compleet!gr. Judith Kleintjens-Wetenkamp
Deze prachtige look like beton-tegel is van pvc tegels 100cm bij 100cmEcht super in onderhoudWe hebben een hond en mijn angst was dat ik er haren te goed op zou zienWe mochten een tegel mee naar huis nemen en deze eens op verschillende plekken neerleggenDe vloer is STERK-MOOI/ONDERHOUDSVRIENDELIJKService van CONDOR -WONEN =optimaalDank hiervoor
Uitstekende en snelle service van Condor wonen! Prachtig rolgordijn besteld, vooraf werden aan huis de juiste maten opgenomen en achteraf werd het rolgordijn gemonteerd. Zeer professioneel en vriendelijk personeel!
Super goed geholpen door Angelique! Zeer klantvriendelijk & deskundig. Advies op maat, een aanrader!
js_loader